HAMMAM EXPRESS Për 30' min
Një trajtim i bukur pastrues për fytyrën dhe trupin. Lëkura mbetet me një ndjesi pastrimi të plotë dhe e rifreskuar duke lënë gjithaështu mendjen të qetësuar e relaksuar.
HAMMAM Peeling Për 40' min
Banjot turke jane te rekomanduara edhe nga mjeket!
Hammami ben te mundur qe te hapen poret e lekures suaj sikurse edhe te eliminohen bakteret e toksinat.
HAMMAM DELUXE Për 60' min
Një trajtim i bukur pastrues për fytyrën dhe trupin. Lëkura mbetet me një ndjesi pastrimi të plotë dhe e rifreskuar duke lënë gjithaështu mendjen të qetësuar e relaksuar.
Pasha HAMMAM Për 90' min
Pasha hammam 90' 60'hammam 30' masazh
Sulltan HAMMAM Për 120' min
Sulltan hammam 120 min, 60' hammam, 30' masazh dhe 30' trajtim fytyre hydramemory
Jasmine HAMMAM Për 90' min
Jasmine hammam 90' 60'hammam 30' masazh dhe krehje
Hurrem HAMMAM Për 120' min
Hurrem hammam 120 min, 60' hammam, 30' masazh, 30' trajtim fytyre hydramemory dhe krehje

HAIR SPA NË HAMMAM

Eksperiencë e personalizuar dhe unike për trajtimin e flokëve dhe skalpit tuaj gjatë hammamit.

The Spotlight Circle

Për shkëlqimin e flokut me vaj Moringa.

Çmimi : 1200L

The Quick Fix Circle

Makë multi-tasking për të hidratuar dhe zbutur flokët me baltë të kuqe dhe acid hyaluronic.

Çmimi : 1200L

The Renaissance

Për flokë që kanë nevojë për riparim ekstrem më baltë të verdhë dhe gjalpë babassu.

Çmimi : 1200L

The Wake Up Circle

Rikuperim për flokët dhe skalpin për ditën pas, me baltë lejla dhe ekstrakt rhodiola.

Çmimi : 1200L

The Purity Circle

Larg ndotjes për flokët dhe skalpin që kanë nevojë për detox. Me charcoal dhe ekstrakt caj matcha.

Çmimi : 1200L

Masazhe

Bio Certified Ritual

Çmimi : 6000L

Kohëzgjatja : 60’

Aromasoul Massage

Çmimi : 6500L

Kohëzgjatja : 60’

Tranquillity Ritual

Çmimi : 5000L

Kohëzgjatja : 60’

Body Active Massage

Çmimi : 6000L

Kohëzgjatja : 60’

Hot Stone

Çmimi : 6500L

Kohëzgjatja : 60’

Himalayan Salt Massage

Çmimi : 6500L

Kohëzgjatja : 60’

Masazh relaksi me 4 duar

Çmimi : 8000L

Kohëzgjatja : 60’

Sleep Ritual

Kohëzgjatja : 60’

New Life New Mum

Çmimi : 5000L

Kohëzgjatja : 50’

Skin Regimen Body Scrub

Çmimi : 5000L

Kohëzgjatja : 60’

Masazhi Anti-Celulit

Çmimi : 4500L

Kohëzgjatja : 60’

Trajtimet e Fytyrës

Active Pureness

Çmimi : 6000L

Kohëzgjatja : 60’

ACTIVE PURENESS EXPRESS

30’

Hydramemory Massage

Çmimi :5000L

Kohëzgjatja : 60’

HYDRAMEMORY EXPRESS

30’

Remedy Massage

Çmimi : 5000L

Kohëzgjatja : 60’

REMEDY EXPRESS

Sublime Skin Complete

Çmimi : 8000L

Kohëzgjatja : 90’

30’

Sublime Skin PEEL

Çmimi : 4000L

Kohëzgjatja : 60’

Sublime Skin Deluxe

Çmimi : 5000L

Sublime Skin Eye Patch

Çmimi : 2500L

Kohëzgjatja : 30’

Essential Express

Çmimi : 2500-3500L

Kohëzgjatja : 30’

Sublime Skin Complete + Eye Patch

Çmimi : 10000L

Kohëzgjatja : 90’

SKIN REGIMEN 2.0

Çmimi : 6000L

Kohëzgjatja : 60’

Urban Longevity Facial Complete

Çmimi : 5500L

URBAN LONGEVITY FACIAL EXPRESS

30’

Urban Detox Facial

Çmimi : 6000L

Kohëzgjatja : 60’

PRESSOTHERAPY

Çmimi : 2000L

THERMOLIPOLISI FACE

Çmimi : 5000L

Kohëzgjatja : 60’

THERMOLIPOLISI BODY + MASSAGE

Çmimi : 5000L

Kohëzgjatja : 60’

THERMOLIPOLISI BODY + PRESSOTHERAPY

Çmimi : 6000L

Kohëzgjatja : 60’

REGENERATIVE ELIXIR
REBALANCE OPTION

Kohëzgjatja : 60’

Trajtimet e Trupit / Anticelulit

Aromatherapy Wrap

Çmimi: 5000L

Kohëzgjatja : 60’

Bagni di Pisa

Çmimi: 4500L

Kohëzgjatja : 60’

Algae Peel Off

Çmimi: 5000L

Kohëzgjatja : 60’

Thermogenic Attack

Çmimi: 4500L

Kohëzgjatja : 60’

Grotta Giusti Mud

Çmimi: 4500L

Kohëzgjatja : 60’

Firming Mask

Çmimi: 4500L

Kohëzgjatja : 60’

Manikyr / Pedikyr

Pedikyr Pastrues

Çmimi : 2000L

Manikyr Shellac

Xhel Mbushje Shellac

Çmimi : 2500L

Thonjë me Tipsa

Çmimi : 3000L

Rituali I Duarve

Çmimi : 2000L

Pedikyr I Plotë Shellac

Çmimi : 3500L

Pedikyr I Thjeshtë

Çmimi : 2000L

Ritual I Këmbëve

Çmimi : 2000L

Parafina

Çmimi : 1200L

Manikyr I thjeshte

Çmimi : 1000L

Depilim

Këmbët Gjysëm

Çmimi : 1000L

Këmbët Komplet

Çmimi : 2000L

Underarms

Çmimi : 800L

Krahët Gjysëm

Çmimi : 1000L

Krahët Komplet

Çmimi : 1500L

Mustaqe

Çmimi : 500L

Bikini Line

Bikini

Çmimi : 2000L

Depilim Total

Çmimi : 4000L

Fytyra

Çmimi : 1000L

Vetullat

Çmimi : 800L

Parukeri

Prerje Flokësh

Çmimi : 600-2000L

Krehje flokësh

Çmimi : 700 – 1500L

Larje

Çmimi : 500L

lyerje+heqje vetullash

Çmimi : 1000L

Heqje Vetulle

Çmimi : 500L

krëhër me piastër

Çmimi : 800L

Trajtim me Ampulë

Çmimi : 1000L

maskë flokësh Davines

Çmimi : 1000L

Lyerje Flokësh

Çmimi : 2500-12000L

make up

Çmimi : 2500-3000L