Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-value-functions.php on line 54

Deprecated: Optional parameter $value declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-value-functions.php on line 166

Deprecated: Optional parameter $post_id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-value-functions.php on line 166

Deprecated: Optional parameter $key declared before required parameter $value is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/ajax/class-acf-ajax.php on line 76

Deprecated: Optional parameter $blank declared before required parameter $slider is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/revslider/admin/includes/plugin-update.class.php on line 2976

Deprecated: Optional parameter $item_count declared before required parameter $access_token is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 68

Deprecated: Optional parameter $item_count declared before required parameter $access_token is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 85

Deprecated: Optional parameter $item_count declared before required parameter $current_photoset is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 1431

Deprecated: Optional parameter $keyType declared before required parameter $notAfter is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/ssl-zen/ssl_zen/lib/LEOrder.php on line 77

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-repeater.php on line 720

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-repeater.php on line 786

Deprecated: Optional parameter $name declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-flexible-content.php on line 1038

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-flexible-content.php on line 1074

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-flexible-content.php on line 1126

Deprecated: Optional parameter $id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /home/landmarkalb/public_html/ilspa.al/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-gallery.php on line 296
Offers

HOME | OFFERS

Merr kuponin e dhuratës

logoMERR KUPONIN E DHURATES NGA:

50€, 100€, 150€ DHE 200€

Le të organizojmë një përvojë spa të personalizuar për ju

+355 69 447 5000

120'

2500L

Përfito Paketën

logo

Fun Kids Party

Shkuma party brenda ne hammam

manikyr/pedikyr

manikyr/pedikyr

Stilim flokesh •Maske fytyre me sufle Cokollate

Zona Relax/leng frutash

120'

2500L

125'

13500L

Përfito Paketën

logo

Couple’s Signature

Sauna 15 minuta

Hammam Peeling 40 minuta

Nje ritual i bukur pastrues i trupit. Larja dhe masazhi me shkume ne Hammam. Peeling i trupit me dorezen e Hammamit, nje eksperience unike per largimin e qelizave te vdekura te lekures, ku lekura mbetet e rifreskuar

Masazh Tranquillity 60 minuta

Masazh relaksues me vajin Tranquillity te Comfort Zone i cili vepron ne kontrakturen e muskujve duke zbutur gjithashtu tensionet dhe kontraktimet e tyre.

Maske fytyre 24K Gold 10 minuta

Maske e pasur me ar 24K per ti dhene lekures nje pamje te qendrueshme dhe me shkelqim. Me veprim anti-age ndihmon ne forcimin, ngritjen dhe qetesimin e lekures.

iL•spa Bar / zona Relax

125'

13500L

80'

4500L

Përfito Paketën

logo

Il Spa Party

10’ Hyrje ne Sauna

30’ Larje e trupit me shkume dhe masazh brenda ne Hammam

30’ Masazh Tranquillity, relaksues. Ritual aromaterapeutik nëpërmjet një masazhi i cili vepron në kontrakturën e muskujve duke zbutur gjithashtu tensionet dhe kontraksionet e tyre ne dhome private.

10’ Maske Fytyre “Comfort Zone”

Shampanje&Fruta Orientale

80'

4500L

120'

11500L

Përfito Paketën

logo

Hurrem Hammam

Hyrje ne Sauna.

Hyrje ne Hammam. Nje trajtim i bukur pastrues për fytyrën dhe trupin. Larje e trupit me shkume dhe masazh brenda ne Hammam, gjithashtu peeling per trupin. Lëkura mbetet me një ndjesi pastrimi të plotë dhe e rifreskuar duke lënë mendjen të qetësuar e relaksuar.

Kohezgjatja : 60’

Aromasoul Massage - Oriental - Arabian - Mediterranean -Indian

Masazh aromaterapeutik me veprim rimodelues. Ju e përzgjidhni aromën tuaj të personalizuar.

Kohezgjatja:30’

Hydramemory Massage

Masazh hidratues për fytyrën qafën dhe dekoltenë me maskë të dedikuar duke përdorur penelat. Lëkura mbetet e ushqyer, e butë dhe ndjesia është e freskët dhe e lehtë.

Kohezgjatja: 30’

Larje flokesh, Maske dhe krehje me produktet e Davines!

Spa bar!

120'

11500L

120'

11500L

Përfito Paketën

logo

Sulltan Hammam

Hyrje ne Hammam. Nje trajtim i bukur pastrues për fytyrën dhe trupin. Larje e trupit me shkume dhe masazh brenda ne Hammam, gjithashtu peeling per trupin. Lëkura mbetet me një ndjesi pastrimi të plotë dhe e rifreskuar duke lënë mendjen të qetësuar e relaksuar

Kohezgjatja : 60’

Hyrje ne Sauna.

Hyrje ne Hammam. Nje trajtim i bukur pastrues për fytyrën dhe trupin. Larje e trupit me shkume dhe masazh brenda ne Hammam, gjithashtu peeling per trupin. Lëkura mbetet me një ndjesi pastrimi të plotë dhe e rifreskuar duke lënë mendjen të qetësuar e relaksuar.

Kohezgjatja : 60’

Masazh aromaterapeutik me vaj ne dhome private, me veprim rimodelues. Ju e përzgjidhni aromën tuaj të personalizuar!

Kohezgjatja : 30’

Hydramemory Massage

Masazh hidratues për fytyrën qafën dhe dekoltenë me maskë të dedikuar duke përdorur penelat. Lëkura mbetet e ushqyer, e butë dhe ndjesia është e freskët dhe e lehtë.

Kohezgjatja: 30’

Fruta orientale/caj.

120'

11500L