Qetësi e mrekullueshme


Spa është relaksim për mendjen, një shans për të pushuar dhe ikur nga jeta e përditshme, duke ndihmuar në relaksimin e muskujve, lehtësimin e tensionit dhe përmirësimin e lëvizjes së nyjeve. Pastroni, rigjallëroni dhe detoksifikoni lëkurën në saunën bimore, dhomën e avullit të kristaltë, pastaj gjallëroni shqisat tuaja në dhomën e akullit dhe dushet.

Le të organizojmë një përvojë spa të personalizuar për ju

+355 69 447 5000